Softmoving verwelkomt nieuwe  
Erkend Verhuizers:
Van Hoek Verhuizingen B.V. en Tj. Van der Woude Verhuizingen!

Kennismaking

In het voorjaar kwamen wij in contact met deze partijen. Na een kennismakingsgesprek en een demonstratie van het systeem bleek dat het product goede aansluiting vond bij de innovatiewensen van deze twee bedrijven. Beide bedrijven hadden al een goed lopend proces, maar merkte op dat met Softmoving op het gebied van digitale innovatie en software integraties meerdere stappen konden worden gemaakt.

Wensen

  • De partijen hadden al een systeem in huis, maar miste vele integraties.
  • De bedrijven werkten nog met veel ondersteunende software programma's voor verschillende onderdelen.
  • De bedrijven wensten een systeem waar vanuit alles kon worden beheerd en verschillende taken konden worden volbracht.

“Een logische volgende stap in onze ontwikkeling was de integratie van alles in één overzichtelijk systeem. Voor Softmoving gebruikten we weliswaar handige tools voor elk deel van de voorbereiding, maar we verloren veel tijd aan het overnemen van gegevens. Door Softmoving gaan we erop vooruit.” aldus Leonard Venhuizen, algemeen directeur Van Hoek Verhuizingen.

Voor Henk Van der Woude, algemeen directeur Tj. Van der Woude Verhuizingen waren er ook andere verbeteringen:“Voor mij is de taxatie tool een mooie verbetering van mijn bedrijfsproces. Door Softmoving zijn opnames digitaal en door de flows blijf ik met mijn tablet tijdens de opnames ook met de klant in gesprek. Het instellen en personaliseren van de software-omgeving kost even wat werk, maar daarna loopt het soepel. Een leuke toevoeging zijn de taken in het systeem. Deze kan je gemakkelijk toewijzen aan je team of aan iemand anders: zo houden we alle dossiers goed werkbaar en heb ik meteen overzicht bij welke verhuizingen er wat moet gebeuren.”

Overgaan op iets nieuws kost tijd, omdat je nieuwe werkwijzen moet aanleren en je bedrijfsproces moet overzetten. De zomer bood voor deze partijen de tijd om aan de slag te gaan met ons onboarding traject. Hierin verzorgen wij door het juiste onderlinge contact en trainingen dat het systeem op de juiste wijze wordt ondergebracht in de onderneming. Natuurlijk verliep het niet allemaal vlekkeloos, maar door samen goed te blijven communiceren en bijsturen haalden we de fouten er snel uit.Samen werken we aan een slimme software oplossing voor elk verhuisbedrijf. En ik ben blij dat wij deze ondernemers happy maken!Van Hoek Verhuizingen en Tj. Van der Woude Verhuizingen, welkom bij de club!

Onboarding

  • Duur implementatie: +/- 3 maanden
  • Alle processen overgezet: aanvraag verwerking, dossierbeheer, taxaties en offertes, taakmanagement  
  • Systeem trainingen werknemers
  • Voortgangsgesprekken implementatie